ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Υπήρξε πριμοδότηση του Σταύρου Μαλά για να μην περάσει ο Νικόλας

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Υπήρξε πριμοδότηση του Σταύρου Μαλά για να μην περάσει ο Νικόλας

Τη θέση πως υπήρξε πριμοδότηση του Σταύρου Μαλά προς όφελος του Νίκου Αναστασιάδη και της παρούσας διακυβέρνησης εξέφρασε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE ο κύριος Περδίκης αποκάλυψη ότι πολίτες παραδέχθηκαν ότι στήριξαν τον υποψήφιο που υποστηριζόταν από το ΑΚΕΛ για να μην περάσει ο υποψήφιος που υποστηρίχθηκε από τον «ενδιάμεσο χώρο» στον δεύτερο γύρο.

Ο Γιώργος Περδίκης εξέφρασε την άποψη ότι αυτό έγινε εξαιτίας του ότι ο Νικόλας θεωρείτο δυσκολότερος αντίπαλος για τον Νίκο Αναστασιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία βδομάδα της προεκλογικής το επιτελείο Αναστασιάδη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέρριπταν αυτό το ενδεχόμενο –και τις κατηγορίες για τέτοιες ενέργειες- καλώντας τους ψηφοφόρους να τους δώσουν ισχυρή εντολή.

Πάντως, το 2013 οι φήμες περί πριμοδότησης στοιχειοθετούνταν με SMS που κυκλοφόρησαν, τα οποία καλούσαν ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ να στηρίξουν Μαλά στον α’ γύρο για να μην περάσει ο Γιώργος Λιλλήκας. Τώρα;

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE