ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους 'πρόδωσε' η βενζίνη

Τα τσιγάρα που αγόρασε από περίπτερο στοίχισαν και ολόκληρο αυτοκίνητο για 31χρονο Βούλγαρο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος») ο Βούλγαρος κατέβηκε για λίγα λεπτά στο περίπτερο και άφησε αναμμένη τη μηχανή του οχήματός του.

Εξερχόμενος από το περίπτερο, είδε δύο πρόσωπα να μπαίνουν σε αυτό και να τρέπονται σε φυγή. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο φάνηκε πολύ τυχερός.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα λίγα μέτρα μακριά από το σημείο κλοπής, όταν διαπίστωσαν ότι ο δείκτης της βενζίνης ήταν περίπου στο μηδέν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE