Πούλησε το μωρό της για ένα αεροπορικό εισιτήριο

Πούλησε το μωρό της για ένα αεροπορικό εισιτήριο

Πούλησε το νεογέννητο μωρό της έναντι του ποσού των 166 ευρώ και σχεδόν αμέσως ξόδεψε τα χρήματα για να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Μια Ουζμπέκα καταδικάστηκε την Δευτέρα (29/1) σε κάθειρξη 4 ετών από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις δικαστικές αρχές.

Η 28χρονη από το Ουζμπεκιστάν ήλθε σε συμφωνία με ένα ζευγάρι ομοεθνών της το καλοκαίρι του 2016, προκειμένου να τους πουλήσει το παιδί που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο, σύμφωνα με τους ερευνητές. Τον Οκτώβριο του 2016, όταν γέννησε τον γιο της, τον πούλησε για 11.500 ρούβλια (περίπου 166 ευρώ) και πολύ σύντομα ξόδεψε τα χρήματα αγοράζοντας ένα αεροπορικό εισιτήριο προς την Κεντρική Ασία, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου Φρουνζένσκι της Αγίας Πετρούπολης (βορειοδυτική Ρωσία).

Το ζευγάρι που αγόρασε το παιδί καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.