Αποφασίζουν για απεργιακά μέτρα οι εργαζόμενοι των λεωφορείων της Λεμεσού

Αποφασίζουν για απεργιακά μέτρα οι εργαζόμενοι των λεωφορείων της Λεμεσού

ο εύρος των απεργιακών τους μέτρων αποφασίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ ΛΤΔ), οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης του 2013.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επαρχιακός Γραμματέας του Σωματείου Μεταφορών της ΣΕΚ Λεμεσού, Γιάννης Τσουρής, οι επιτροπές των εργαζομένων μαζί με τις Συντεχνίες ΣΕΚ - ΠΕΟ, θα συνέλθουν στις 18:00, στο οίκημα της ΣΕΚ Λεμεσού, για να αποφασίσουν τη διάρκεια των απεργιακών μέτρων, που ήδη προανήγγειλαν την περασμένη εβδομάδα, με εφαρμογή από την 1η Φεβρουαρίου.

Πρόσθεσε πως, παρά την προαναγγελία των μέτρων, δεν υπήρξε οποιαδήποτε θετική εξέλιξη για αποτροπή τους, υπενθυμίζοντας ότι η εταιρεία δηλώνει αδυναμία στην εφαρμογή της υποχρέωσης που έχει για πλήρη εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης του 2013.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν για τρίτη ημέρα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες μετά τους ελέγχους που διενήργησαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στα Λειβάδια, εντόπισαν νέα κρούσματα του αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE