Νεϊμάρ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο… καθρέφτης στον οποίο κοιτάζομαι»!

Νεϊμάρ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο… καθρέφτης στον οποίο κοιτάζομαι»!

Για άλλη μια φορά ο Νεϊμάρ μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο θα ήθελε να είναι συμπαίκτης, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε σε διάφορα μέσα της πατρίδας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε ότι είναι χαρούμενος στη Γαλλία.

«Σέβομαι απεριόριστα τον Ρονάλντο για την ιστορία που έχει γράψει. Είναι ο καθρέφτης στον οποίο βλέπω τον εαυτό μου. Είναι δέκα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, όπως και ο Μέσι. Όλοι θέλουμε να τους μοιάσουμε», σχολίασε ο Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε ότι η Παρί θα πρέπει να προσέξει όλους τους παίκτες της Ρεάλ εν όψει των αναμετρήσεων στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εικασίες πάντα θα υπάρχουν. Εγώ είμαι ήρεμος και ευτυχισμένος. Ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να γράψω ιστορία. Οι φήμες θα υπάρχουν πάντα. Είμαι καλά, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κάνω κάτι για όσα γράφονται για μένα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν είτε το προσεχές είτε το καλοκαίρι του 2019 να μετακομίσει στη Ρεάλ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE