Χριστίνα Κυριάκου για Eurovision 2018: 'Έχουν στο περίμενε εμάς που κάλεσαν και δεν πήραμε ποτέ...'

Χριστίνα Κυριάκου για Eurovision 2018: 'Έχουν στο περίμενε εμάς που κάλεσαν και δεν πήραμε ποτέ...'

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Κύπρια ηθοποιός την κάλεσαν για την συμμετοχή της στην Eurovision 2018 αλλά ποτέ δεν έλαβε μια απάντηση, παρά μόνο την είδηση ότι ποντάρουν στην Φουρέιρα. 

Η Χριστίνα Κυριάκου, η Κύπρια ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Μπρουσκο, αλλά και την συμμετοχή της στο VOICE, με μια ανάρτησή της στα social media, γνωστοποίησε την πρόταση που της έχει γίνει για την Eurovision 2018. 

Δυστυχώς, όπως έγραψε, δεν έλαβε ποτέ απάντηση, ούτε καν για τους τύπους...

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: "Nα ευχηθώ Καλή επιτυχία στην Κυπριακή συμμετοχή για την Eurovision 2018 κι ας μας Έχουν στο περίμενε εμάς που ΚΑΛΕΣΑΝ και δεν πήραμε ποτέ μια επίσημη απάντηση μετά τις γιορτές, όπως είχαν πει, έστω τυπική! Έλα Κύπρος που σέβεσαι τα παιδιά σου και δεν τα παραγκωνίζεις έτσι υποτιμητικά και ανήθικα!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου και η ομάδα τους θα σκίσουν γιατί είναι απλά γαμάτοι στην δουλειά τους!".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE