ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τον τίτλο «η ομοσπονδιακή Κύπρος στον δεύτερο γύρο» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeniduzen» σχολιάζει στην ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

Μάλιστα, αναφέρει ότι οι δύο υποψήφιοι που προκρίθηκαν, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, είναι «υποστηρικτές της Ενωμένης Κύπρου», ενώ εξηγεί ότι το ποσοστό του «Μετώπου της Λύσης» είναι 65%.

Το σχόλιο της «Yeniduzen» είναι ξεκάθαρο. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι και κυρίως ο Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρείται από την εφημερίδα εναντίον της λύσης και επικρατεί ανακούφιση για τους δυο εναπομείναντες υποψήφιους.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE