Τα δημόσια φιλιά του Κουινέλη στην εγκυμονούσα Ήβη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δημόσια φιλιά του Κουινέλη στην εγκυμονούσα  Ήβη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιο διάχυτοι από ποτέ ήταν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μια εγκυμοσύνη που αρχικά τους σόκαρε, όπως αποκάλυψε η Κύπρια τραγουδίστρια σε πρόσφατή της συνέντευξη, αλλά τους έκανε τρισευτυχισμένους.

Αυτό διαφαίνεται και στα τρυφερά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός του Hello! στην πρόσφατη βραδινή έξοδό τους. Το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει την περασμένη πέμπτη στο «Baraonda», όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, παρέα με τον Κώστα Καραφώτη.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η σύντροφός του σε μια από τις σπάνιες δημόσιες τους εμφανίσεις ήταν τόσο χαλαροί και διαχυτικοί από ποτέ, καθώς όπως όλα δείχνουν το μωρό που περιμένουν τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά.

Για να ακριβολογούμε πρώτη φορά το ζευγάρι εκφράζει δημόσια τον έρωτά του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.