Τα δημόσια φιλιά του Κουινέλη στην εγκυμονούσα Ήβη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δημόσια φιλιά του Κουινέλη στην εγκυμονούσα  Ήβη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιο διάχυτοι από ποτέ ήταν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μια εγκυμοσύνη που αρχικά τους σόκαρε, όπως αποκάλυψε η Κύπρια τραγουδίστρια σε πρόσφατή της συνέντευξη, αλλά τους έκανε τρισευτυχισμένους.

Αυτό διαφαίνεται και στα τρυφερά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός του Hello! στην πρόσφατη βραδινή έξοδό τους. Το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει την περασμένη πέμπτη στο «Baraonda», όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, παρέα με τον Κώστα Καραφώτη.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η σύντροφός του σε μια από τις σπάνιες δημόσιες τους εμφανίσεις ήταν τόσο χαλαροί και διαχυτικοί από ποτέ, καθώς όπως όλα δείχνουν το μωρό που περιμένουν τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά.

Για να ακριβολογούμε πρώτη φορά το ζευγάρι εκφράζει δημόσια τον έρωτά του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE