ΠΑΦΟΣ: Πήγε να ψηφίσει ως ο δίδυμος αδελφός του – Η αστεία δικαιολογία του και η αστυνομικός ‘τσακάλι’

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να ψηφίσει ως ο δίδυμος αδελφός του – Η αστεία δικαιολογία του και η αστυνομικός ‘τσακάλι’

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας την Κυριακή (28/01) στην επαρχία Πάφου καθώς μετέβη σε εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει δυο φορές.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (28/01), στην επαρχία Πάφου, o 20χρονος μετέβηκε σε εκλογικό κέντρο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Πριν αποχωρήσει, εξέφρασε απορία προς τους λειτουργούς που εργάζονταν στο εκλογικό κέντρο κατά πόσον μπορούσε να ψηφίσει και εκ μέρους του δίδυμου αδελφού του και του εξηγήθηκε πως αυτό δεν επιτρέπεται.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο 20χρονος, φορώντας άλλο σακάκι, επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο, όπου στους λειτουργούς παρουσιάστηκε ως ο δίδυμος αδελφός του, το δελτίο ταυτότητας του οποίου υπέδειξε στους λειτουργούς.

Μάλιστα, υπέγραψε στον εκλογικό κατάλογο και ακολούθως πήρε το ψηφοδέλτιο για να εισέλθει στο παραβάν.

Τότε, γυναικά αστυνομικός που ήταν καθήκον στο εκλογικό κέντρο, αντιλήφθηκε ότι ο 20χρονος είναι το πρόσωπο που είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα δέκα λεπτά πιο πριν.

Αμέσως η αστυνομικός τον σταμάτησε και του πέρασε χειροπέδες. Οπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για την γυναικά του Bοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου, Νίκου Τσαπή.

Ο 20χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ , ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα, είπε πως είχε ρωτήσει τον δίδυμο αδελφό του αν θα πάει να ψηφίσει με τον τελευταίο να του λέει πως βαριόταν.Έτσι, ο νεαρός νόμιζε πως επειδή μοιάζουν δεν θα τον καταλάβουν.

Ο 20χρονος ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE