ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το θρίλερ της Λάρνακας και η Πάφος του Νικόλα – ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι πόλεις προέκριναν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, εκεί όπου θα μονομαχήσει με τον Σταύρο Μαλά για το ανώτατο αξίωμα της επόμενης πενταετίας.

Σε Λευκωσία, Αμμόχωστο και Λεμεσό κέρδισε κατά κράτος ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στη Λάρνακα τη διαφορά έκαναν μόλις 127 ψήφοι.

Η Πάφος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις και η «δηκοϊκή» παραθαλάσσια πρωτεύουσα έδωσε την πρωτιά στον Νικόλα Παπαδόπουλο και στις «δυνάμεις της αλλαγής».

Βέβαια, όλα αυτά είναι παρελθόν. Οι πόλεις θα ξαναψηφίσουν σε λίγες μέρες και οι πολίτες καλούνται αν εκλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE