Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κύπριο άσο! (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κύπριο άσο! (pic)

Με ανάρτηση της στο Facebook, η Ελίνα Πασχάλη, γυναίκα του Κύπριου αμυντικού, Δημήτρη Μουλαζίμη, αποχαιρετά τον αγαπημένο της, ο οποίος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Τσεχία και πιο συγκεκριμένα στην Ολίμπια Πράγας, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Αναλυτικά:

“Καλό ταξίδι αγάπη μου, να είσαι γερός, δυνατός και πάνω από όλα υγιής… Εγώ θα είμαι εδώ να σε περιμένω να γυρίσεις και πάλι πίσω… Τώρα που θα πας στη Τσεχία, τρέξε, τρέξε σαν το άλογο. Τρέξε όπως εσύ ξέρεις “ΜΟΥΛΑζίμη μου”.

Δείτε τη φωτογραφία που “ανέβασε”:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE