Πανηγύρισε την πρόκριση του Μαλά στον β’ γύρο η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανηγύρισε την πρόκριση του Μαλά στον β’ γύρο η Κύπρια επώνυμη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο επιτελείο του Μαλά, ντυμένη στα κόκκινα, βρέθηκε η Κύπρια επώνυμη το βράδυ της Κυριακής 28/1.

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε στους υποστηρικτές του Σταύρου Μαλά, η πρόκρισή του στον β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, κάτι που προδίδεται και από την μαζική τους παρουσία στο επιτελείο, ύστερα από τα αποτελέσματα του α’ γύρου.

Ανάμεσα σε πολλούς, επώνυμους, ανώνυμους, πολιτικούς και πολίτες, βρέθηκε και Κύπρια ηθοποιθός, Βαλεντίνα Σοφοκλέους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του Σταύρου Μαλά, ντυμένη στα κόκκινα, που συνάδουν μάλιστα με τα χρώματα του κόμματος του ΑΚΕΛ.

Μάλιστα, η ηθοποιός για αρκετή ώρα ήταν στον πάνω όροφο του κτηρίου, όπου συνομιλούσαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και ο Σταύρος Μαλάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE