ΠΑΦΟΣ: Δεν φτάνει που οδηγούσε μεθυσμένος, έβριζε και τους αστυνομικούς ο 33χρονος

ΠΑΦΟΣ: Δεν φτάνει που οδηγούσε μεθυσμένος, έβριζε και τους αστυνομικούς ο 33χρονος

Στην σύλληψη 33χρονου οδηγού προχώρησαν στις 23:20 το βράδυ της Κυριακής 28/1 μέλη της Τροχαίας Πάφου για υπόθεση εξύβρισης μελών της αστυνομίας, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση ανησυχίας και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της τροχαίας σε έλεγχο που διενήργησαν επί της οδού Τάφοι των Βασιλέων ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από τον 33χρονο.

Σε έλεγχο αλκοόλης που του επεβλήθη εντοπίστηκε να οδηγεί με 85 mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 33χρονο να τον υποβάλλουν και σε δεύτερο τελικό έλεγχο.

Αυτός ωστόσο αρνήθηκε επιτέθηκε και εξύβρισε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί. 

Ακολούθως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και τέθηκε υπό κράτηση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE