Οι κινήσεις που έγιναν φέρουν αυτή την επιλογή για Μέσκα

Οι κινήσεις που έγιναν φέρουν αυτή την επιλογή για Μέσκα

Από τη στιγμή που η ΑΕΛ κινήθηκε να ενισχυθεί σημαντικά στην επιθετική γραμμή στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, καθώς και το ότι υπήρξαν προτάσεις για τους εξτρέμ, Αλνταϊρ και Μέσκα, τότε το σκηνικό δημιουργείται με παραχωρήσεις αυτών των παικτών.

Γκαμπιονέττα, Ρομάν, Τόρες, Τεξέιρα, είναι οι τέσσερις μεταγραφές της ΑΕΛ που όλες έχουν να κάνουν με την επιθετική γραμμή.

Άρα, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες από τους νεοαποκτηθείς που μπορούν να αγωνιστούν στα «φτερά» τότε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από το να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ζιλ Βιθέντε για Αλνταϊρ, μιας και δεν πρόσφερε αυτά που ανέμεναν στην ΑΕΛ.

Παρόμοιο σκηνικό είναι και τον Μέσκα, όπου τα επόμενα 24ωρα, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται ο παίκτης να μετακομίσει στην Πογκόν Πολωνίας όπου ενδιαφέρθηκε με πρόταση για απόκτηση του από την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ γέμισε από εξτρέμ, άρα, δεν είναι και τόσο αναγκαίοι οι παίκτες που είχε και δεν πρόσφεραν όσα θα περίμεναν όλοι στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE