Αναστασιάδης στο επιτελείο: «Η ισχυρή εντολή έχει δοθεί, αλλά…»

Αναστασιάδης στο επιτελείο: «Η ισχυρή εντολή έχει δοθεί, αλλά…»

Σχετικά σύντομος και περιεκτικός ήταν ο Νίκος Αναστασιάδης στις τοποθετήσεις του στο επιτελείο του στην λεωφόρο Μακαρείου λίγο πριν από τις 22:00 (28/01).

Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, είπε πως ο λαός έδωσε ισχυρή εντολή, ωστόσο, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι να δοθεί και η θετική ψήφος την ερχόμενη Κυριακή.

Προηγουμένως είχε κάνει λόγο για επιτυχίες της κυβέρνησής του. Μίλησε για ανόρθωση της οικονομίας, απόλυτη διασφάλιση του εκσυγχρονισμού, αλλά και για κράτος απόλυτα σεβαστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ολοκληρώθηε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE