«Πρόεδρος των μικρών» ο Αντρέας Ευστρατίου- Τα αποτελέσματα

«Πρόεδρος των μικρών» ο Αντρέας Ευστρατίου- Τα αποτελέσματα

Ο συμπαθέστατος βιοπαλαιστής από την Πάφο κέρδισε την «μάχη» με τους ανεξάρτητους «μικρούς» αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι υποψηφίους.

 

Μπορεί στις εκλογές να έχουμε νικητές και χαμένους, ωστόσο το δικό του αγώνα έδωσαν και οι 4 υποψήφιοι που δεν είχαν τόσο μεγάλη προβολή από τα ΜΜΕ.

Στο δεύτερο γύρο λοιπόν πέρασαν Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς που από την Δευτέρα 29/1 θα ξεκινήσουν επαφές με τα άλλα κόμματα ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος και να σχηματιστούν συμμαχίες για τις εκλογές της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου

Δεν ξέρουμε αν θα συνομιλήσουν με τους πιο κάτω στην τελική κατάταξη της ψηφοφορίας αλλά τη μάχη της 6ης θέσης κέρδισε ο Αντρέας Ευστρατίου με ποσοστό 0,22% ενώ ακολούθησε ο υποψήφιος που υποσχέθηκε να βάλει χειροπέδες στους «κλεφτοπολιτικάντηδες» γιατρός Χάρης Αριστείδου με ποσοστό 0,19%.

Πιο κάτω ο αρχηγός του κόμματος ΟΑΔ (Οργάνωση αγωνιστών δικαιοσύνης) Μιχάλης Μηνά με 0,19% και στην 9η θέση ο Χρίστος Καπηλιώτης με 391 ψήφους και ποσοστό 0,1%.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE