ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας
Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.
Της Ιωάννας Μάντζιηπα
Ήταν έκδηλα ικανοποιημένα, χωρίς ωστόσο να πανηγυρίζουν έντονα.
Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, δεν σκόπευε να παρευρεθεί στο επιτελείο.
Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, Νίκος Κουγιάλης, σχολιάζοντας στο ThemaOnline το αποτέλεσμα των εκλογών το χαρακτήρισε επιτυχημένο για τον Πρόεδρο. «Είναι πολύ περισσότερο το ποσοστό απ΄ αυτό του Δημοκρατικού Συναγερμού» είπε και πρόσθεσε πως ο Αναστασιάδης «χει αποδείξει τον εαυτό του».
Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κύπριος πολίτης έδειξε πως δεν θα ήθελε να ξαναζήσει μέρες 2008-2013», αναφερόμενος ασφαλώς στην προεδρία του Δημήτρη Χριστόφια.
Δείτε το video με τις δηλώσεις:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις