ΠΑΡΑ-THEMA: Προβλέψεις ακόμα και για τα Exit Polls – Τι… έδειχναν λίγο πριν τις 18:00

ΠΑΡΑ-THEMA: Προβλέψεις ακόμα και για τα Exit Polls – Τι… έδειχναν λίγο πριν τις 18:00

Προβλέψεις ακόμη και για τις προβλέψεις, γίνονται λίγα λεπτά πριν από τη γνωστοποίηση των Exit Polls (18:00) των Προεδρικών Εκλογών.

Ήδη οι φανατικοί τους είδους άρχισαν να κάνουν προσπάθειες ώστε να πληροφορηθούν την έρευνα που έγινε για την πρόθεση ψήφου.

Το ένα κανάλι είχε καταγράψει μέχρι τις 16:00 τα ακόλουθα ποσοστά: 32% - 28% - 28%.

Άλλο κανάλι παρουσίαζε τα δεδομένα ως εξής: 36% - 28% - 24%.

Γενικώς οι αποκλίσεις ήταν μεγάλες κάτι που αποδεικνύει ότι… αν δεν μιλήσει η «ττενέκκα» δεν βγάζεις άκρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE