Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Πάντως κίτρινη γραμμή δεν πάτησε... μόνο νησίδα και βλάστηση.

Μόνο εάν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό λόγο, μπορεί να έχει κάποιο ελαφρυντικό ο οδηγός που άφησε το διπλοκάμπινο του πάνω στη νησίδα, ακριβώς έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του Facebook, στην ομάδα “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, οδηγός διπλοκάμπινου στάθμευσε πάνω σε νησίδα που υπάρχει έξω από το Μακάρειο, πατώντας μάλιστα τη βλάστηση, αγνοώντας και τη διπλή κίτρινη γραμμή.

Οφείλουμε πάντως να λάβουμε υπόψιν ότι το όχημα στάθμευσε έξω από νοσοκομείο, έτσι ίσως να επρόκειτο για κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE