Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Τραγικό παρκάρισμα για να γλιτώσει το πρόστιμο

Πάντως κίτρινη γραμμή δεν πάτησε... μόνο νησίδα και βλάστηση.

Μόνο εάν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό λόγο, μπορεί να έχει κάποιο ελαφρυντικό ο οδηγός που άφησε το διπλοκάμπινο του πάνω στη νησίδα, ακριβώς έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του Facebook, στην ομάδα “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, οδηγός διπλοκάμπινου στάθμευσε πάνω σε νησίδα που υπάρχει έξω από το Μακάρειο, πατώντας μάλιστα τη βλάστηση, αγνοώντας και τη διπλή κίτρινη γραμμή.

Οφείλουμε πάντως να λάβουμε υπόψιν ότι το όχημα στάθμευσε έξω από νοσοκομείο, έτσι ίσως να επρόκειτο για κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE