ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε η μια λωρίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο στον  αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε η μια λωρίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής 28/01 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,  όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Λόγω του τροχαίου, η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού- Λευκωσίας πάρα την έξοδο του Αγίου Τύχωνα έχει κλείσει.

Όπως μας αναφέρθηκε, για το συμβάν δεν έχει κληθεί ασθενοφόρο.  

Παρακαλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. 

Φωτογραφία απο cy police checkpoints

 

Ι.Μ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE