ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισαν οι μισοί στη Λάρνακα – Χαμηλότερη η προσέλευση από το 2013

Στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας ψήφισε μέχρι τις τρεις το μεσημέρι ποσοστό 49,92% των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία που διεξάγεται για τον πρώτο γύρο των εκλογών για ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εφορος Εκλογής εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας Οδυσσέας Χατζηστεφάνου, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά και μέχρι τις 15.00 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 49,92% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, δηλαδή 46,327 χιλιάδες άτομα.

Την ίδια ώρα στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών του 2013 είχε ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το 63,07% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου.