Που πηγαίνουν τελικά τα απόβλητα όταν χρησιμοποιούμε την τουαλέτα του αεροπλάνου;

Που πηγαίνουν τελικά τα απόβλητα όταν χρησιμοποιούμε την τουαλέτα του αεροπλάνου;

Υπήρχε πάντα μια ενοχλητική σκέψη όταν επισκεπτόμασταν την τουαλέτα του αεροπλάνου. Που καταλήγουν τα απόβλητα της; Που «προσγειώνεται» το περιεχόμενό τους; Μήπως στα... κεφάλια μας;

 

Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει και... μαρτυρίες για θανάτους ανθρώπων, που δέχθηκαν «επίθεση» από περιττώματα, που υποτίθεται πως έπεσαν από αεροπλάνα.

Όμως τελικά, και ευτυχώς δηλαδή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού πρόκειται για άλλον έναν μύθο. Στην πραγματικότητα, τα αεροπλάνα έχουν πλέον τουαλέτες «υψηλής τεχνολογίας» που δεν αδειάζουν το περιεχόμενό τους, μέχρι να προσγειωθούν στο έδαφος. Εκεί, ένα ειδικό μηχάνημα χρησιμοποιείται, που ρουφάει τις ακαθαρσίες με έναν τεράστιο σωλήνα.

Επιπλέον, οι τουαλέτες έχουν ένα σύστημα προστασίας 2 βαλβίδων, το οποίο διασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα ανοίξουν, οπότε το περιεχόμενό τους δεν θα βρεθεί ποτέ να «ίπταται» στους αιθέρες.

Και ξέρετε πόσο κοστίζουν αυτές οι τουαλέτες «υψηλής τεχνολογίας»; Περίπου 17.000 δολάρια η μια. Μάλιστα. Γι’ αυτό ίσως τα εισιτήρια για τα αεροπλάνα είναι ακριβά.

Δείτε το βίντεο του new York Magazine και δεν θα έχετε πια καμία απορία..

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE