Σημαντική εξέλιξη στην Ομόνοια!

Σημαντική εξέλιξη στην Ομόνοια!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε από την επίσημη Ομόνοια, δεν θα υπάρξει τελικά αποχώρηση άλλου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ, μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Θα αποκτηθεί όμως ποδοσφαιριστής για τον Κατάλογο Β΄, ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σόλομον, που είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του “τριφυλλιού”.

Άρα, με αυτά τα δεδομένα και νοουμένου ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού τις επόμενες ημέρες, θα παραμείνουν κανονικά στο “Ηλίας Πούλλος” οι Γουίλιαμ Σοάρες και Μπρέεβελντ, οι οποίοι όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, φέρονται να είχαν ζητήσει την αποχώρηση τους από την Ομόνοια.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE