ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 1981 - Η τηλεοπτική κάλυψη για γέλια και κλάματα - VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 1981 - Η τηλεοπτική κάλυψη για γέλια και κλάματα - VIDEO

Το ΡΙΚ μας θύμισε προηγούμενες εποχές και μας έδειξε την κάλυψη που έκανε για τις Προεδρικές του 1981 με παρουσιαστή της εκπομπής τον αείμνηστο Δημήτρη Ανδρέου.

Συγκεκριμένα το χαρακτηριστικό κομμάτι που υπήρχε στο πλατό στις Προεδρικές Εκλογές του 1981 ήταν ο τρόπος επικοινωνίας που είχε το πλατό μαζί με το control room του ΡΙΚ που ήταν με ένα τηλέφωνο. Μάλιστα από αυτά τα τηλέφωνα χωρίς κουμπιά αλλά με καντράν.

Ο αείμνηστος Δημήτρης Ανδρέου μάλιστα κατάφερνε πάρα πολύ καλά να χειριστεί το όλο ζήτημα χωρίς να αγχωθεί χωρίς να έχει τις ανέσεις που υπάρχουν στο σήμερα.

Δείτε τα βίντεο πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE