ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 1981 - Η τηλεοπτική κάλυψη για γέλια και κλάματα - VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 1981 - Η τηλεοπτική κάλυψη για γέλια και κλάματα - VIDEO

Το ΡΙΚ μας θύμισε προηγούμενες εποχές και μας έδειξε την κάλυψη που έκανε για τις Προεδρικές του 1981 με παρουσιαστή της εκπομπής τον αείμνηστο Δημήτρη Ανδρέου.

Συγκεκριμένα το χαρακτηριστικό κομμάτι που υπήρχε στο πλατό στις Προεδρικές Εκλογές του 1981 ήταν ο τρόπος επικοινωνίας που είχε το πλατό μαζί με το control room του ΡΙΚ που ήταν με ένα τηλέφωνο. Μάλιστα από αυτά τα τηλέφωνα χωρίς κουμπιά αλλά με καντράν.

Ο αείμνηστος Δημήτρης Ανδρέου μάλιστα κατάφερνε πάρα πολύ καλά να χειριστεί το όλο ζήτημα χωρίς να αγχωθεί χωρίς να έχει τις ανέσεις που υπάρχουν στο σήμερα.

Δείτε τα βίντεο πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE