Αυτή είναι αποκάλυψη! «Υπήρχε φλερτ με τη Σάρα στο Survivor και βγήκαμε ραντεβού μετά το παιχνίδι»

Αυτή είναι αποκάλυψη! «Υπήρχε φλερτ με τη Σάρα στο Survivor και βγήκαμε ραντεβού μετά το παιχνίδι»

Μία αποκάλυψη έκανε πρώην παίκτης του survivor που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Πάνος Αργιανίδης ή αλλιώς μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε ότι είχε φλερτ με τη Σάρα και ακόμα και σήμερα μετά το παιχνίδι προσπαθεί να την πλησιάσει.

 «Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Στην αρχή. Από την αρχή στα καστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα! Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα «αυτή την έχετε κοιτάξει;» Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι», είπε στην εκπομπή Dot.

Δειτε το βίντεο:

 

Από Gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE