ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στάθμευσε το αυτοκίνητο στα φώτα τροχαίας μεθυσμένος οδηγός- Συνελήφθη ο 27χρονος

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στάθμευσε το αυτοκίνητο στα φώτα τροχαίας μεθυσμένος οδηγός- Συνελήφθη ο 27χρονος

Νεαρός, ηλικίας 27 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία στον Πρωταρά με 134 μg αλκοόλ στο αίμα του αντί 22.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 04.10 τα ξημερώθηκε λήφθηκε πληροφορία ότι σε φώτα τροχαίας στον Πρωταρά, υπήρχε μέσα στο δρόμο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
 
Μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο, οδηγός του οποίου ήταν 27χρονος.
 
Ο 27χρονος υποβλήθηκε αρχικά σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 135 μg% αντί 22 μg% και ακολούθως σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 134 μg% αντί 22 μg%. 
           
 Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
           
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE