Ζήτησε από τον Πρόεδρο να της φτιάξει το σπίτι – «Όι τωρά, μάνα μου, έχουμε εκλογές» - VIDEO

Ζήτησε από τον Πρόεδρο να της φτιάξει το σπίτι – «Όι τωρά, μάνα μου, έχουμε εκλογές» - VIDEO

Μια περίεργη έκπληξη περίμενε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Λανίτειο Λύκειο και συγκεκριμένα όταν αποχωρούσε από τον χώρο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Μια γιαγιά τον προσέγγισε και κρατώντας τον από το χέρι του ζήτησε να της φτιάξει το σπίτι. Η δυσαρέσκεια του Προέδρου ήταν εμφανής και είπε της κυρίας «όι τωρά, μάνα μου, έχουμε εκλογές».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει και η γιαγιά απομακρύνθηκε με το βλέμμα των φρουρών ασφαλείας του κυρίου Αναστασιάδη.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE