Δώνης-Ντε Βινσέντι

Δώνης-Ντε Βινσέντι

Στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Ντε Βινσέντι βοήθησε τα μέγιστα τους “γαλαζοκίτρινους” για να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ (σεζόν 2013-2014) και είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης θα τον ήθελε ξανά στο ρόστερ.

Όμως, τελειώνει σε λίγες μέρες και αυτή η μεταγραφική περιόδος και ο Αργεντινός άσος παραμένει στα Εμιράτα… κάνοντας ουσιαστικά διακοπές (δείτε ΕΔΩ).

Μένει να δούμε αν θα… αναθερμανθεί το ενδιαφέρον το ερχόμενο καλοκαίρι, γιατί αυτή τη μεταγραφική περίοδο, οι “γαλαζοκίτρινοι” στράφηκαν αλλού για την ενίσχυση τους, σε πιο “ευκολές” και λιγότερο πολύπλοκες υποθέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.