Δώνης-Ντε Βινσέντι

Δώνης-Ντε Βινσέντι

Στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο Ντε Βινσέντι βοήθησε τα μέγιστα τους “γαλαζοκίτρινους” για να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ (σεζόν 2013-2014) και είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης θα τον ήθελε ξανά στο ρόστερ.

Όμως, τελειώνει σε λίγες μέρες και αυτή η μεταγραφική περιόδος και ο Αργεντινός άσος παραμένει στα Εμιράτα… κάνοντας ουσιαστικά διακοπές (δείτε ΕΔΩ).

Μένει να δούμε αν θα… αναθερμανθεί το ενδιαφέρον το ερχόμενο καλοκαίρι, γιατί αυτή τη μεταγραφική περίοδο, οι “γαλαζοκίτρινοι” στράφηκαν αλλού για την ενίσχυση τους, σε πιο “ευκολές” και λιγότερο πολύπλοκες υποθέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE