ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ – «Κάποια επιτελεία έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ψήφισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ – «Κάποια επιτελεία έχουν παραβιάσει τη νομοθεσία» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ψήφισε στο Λύκειο Στροβόλου στις 8:30 π.μ. ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κύριος Άντρος Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του έκανε έκκληση στον κυπριακό λαό να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία, καθώς οι εκλογές είναι η κορύφωση της δημοκρατίας.

Οι εκλογές, όπως επίσης είπε, καθορίζουν και το «πως θα τύχουν χειρισμού τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, αλλά και τα απλά, τα καθημερινά».

Έχει, όπως δήλωσε, τεράστια σημασία να εξασφαλίσουμε ότι το Κυπριακό, τα Ενεργειακά, η Οικονομία, η διαχείριση των σκανδάλων και η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων θα τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης.

Με αγωνία εξέφρασε την ελπίδα «να μην αδιαφορήσουμε γιατί αυτό θα καθορίσει το μέλλον των επόμενων γενιών».

Ασχολήθηκε επίσης και με την παραβίαση της νομοθεσίας. Εξέφρασε λύπη γιατί κάποια επιτελεία έχουν παραβιάσει τη διαδικασία και αυτό «δεν αποτελεί τιμή», ενώ «υπάρχει και η επόμενη μέρα», καθώς, «περισσότερη σημασία έχει η αξιοπιστία».

Ευχήθηκε δε «να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα».

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE