Θα ψάξει για στόπερ

Θα ψάξει για στόπερ

Το όλο σκηνικό που πάει να δημιουργηθεί μετά την πρόθεση του Γουίλιαμ Σοάρες να αποχωρήσει από την Ομόνοια, πιθανόν να αλλάξει και όλο το τοπίο στα μεταγραφικά των “πρασίνων”.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τους “πράσινους” και συνεπώς αν περάσει την πόρτα εξόδου του “Ηλίας Πούλλος” τότε θα δημιουργηθεί τεράστιο κενό στην άμυνα με δεδομένο ότι φεύγει και ο Κατελάρης με μεταγραφή στην Λούγκο.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι προετοιμασμένος για ένα τέτοιο σενάριο και άρχισε ήδη να κοιτάζει και να κάνει τις έρευνες για απόκτηση κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα είναι παρτενέρ του Βύντρα, καθώς Εκίθα και Κάι δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE