Κάνει στροφή 180 μοιρών ο καιρός

Κάνει στροφή 180 μοιρών ο καιρός

Από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές και τα χιόνια, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ηλιόλουστο καιρό ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Επίσης ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/1 ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα ορεινά και νότια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή 28/1 ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που νωρίς το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και νότια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί για καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου αρχικά τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα 29/1 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη 30/1 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη 31/1 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE