Τους συστήθηκε και ο στόχος του

Τους συστήθηκε και ο στόχος του

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (27-01-2018) την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο παίκτης γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, όπως και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, φόρεσε τη στολή προπόνησης και έδειξε τις πρώτες του αρετές σε κιτρινοπράσινο περιβάλλον.

Στόχος του άμεσα να είναι ετοιμοπόλεμος, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά ευελπιστεί ότι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει να… ματώνει αντίπαλα δίκτυα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.