Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμό προκάλεσε μήνυμα που «επιτέθηκε» στα κινητά ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι σίγουρα δεν ανέμεναν να μάθουν για μια «δημοσκόπηση» τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1).

Ακόμα κι αν απαγορεύεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων ή ψευδών δημοσκοπήσεων από την προηγούμενη Κυριακή, εντούτοις οι ανεπιτήδευτοι έστειλαν SMS με παράξενη πρόβλεψη τελικού αποτελέσματος.

Το συμβάν σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που το μήνυμα αναφέρεται στη «μεγαλύτερη δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές», εντούτοις είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για παραπλανητικά στοιχεία που διαδίδουν ανεγκέφαλοι χρήστες του διαδικτύου.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Γενικός Έφορος Εκλογών, ανέφερε ότι το θέμα θα διερευνηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE