Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πανικός από SMS-Δημοσκόπηση – Γράφουν για δείγμα 7.200 ατόμων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμό προκάλεσε μήνυμα που «επιτέθηκε» στα κινητά ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι σίγουρα δεν ανέμεναν να μάθουν για μια «δημοσκόπηση» τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1).

Ακόμα κι αν απαγορεύεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων ή ψευδών δημοσκοπήσεων από την προηγούμενη Κυριακή, εντούτοις οι ανεπιτήδευτοι έστειλαν SMS με παράξενη πρόβλεψη τελικού αποτελέσματος.

Το συμβάν σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που το μήνυμα αναφέρεται στη «μεγαλύτερη δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές», εντούτοις είναι οφθαλμοφανές ότι πρόκειται για παραπλανητικά στοιχεία που διαδίδουν ανεγκέφαλοι χρήστες του διαδικτύου.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Γενικός Έφορος Εκλογών, ανέφερε ότι το θέμα θα διερευνηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE