ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον κτύπησε με φτυάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησαν χθες βράδυ (27/1) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιανουαρίου, 2018, 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα τον επισκέφθηκε στην οικία του, στην επαρχία Λευκωσίας, ο 26χρονος ο οποίος τον απείλησε και επιτέθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με ένα φτυάρι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 9.30 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.