Μετά που έφυγε από τα κατεχόμενα ο πρώην ΑΕΛίστας, βρίσκει νέα ποδοσφαιρική «στέγη»

Μετά που έφυγε από τα κατεχόμενα ο πρώην ΑΕΛίστας, βρίσκει νέα ποδοσφαιρική «στέγη»

Ο Εμανουέλ Σάρκι είναι παρελθόν εδώ και μέρες από την ομάδα των κατεχομένων, Küçük Kaymaklı.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Πολωνίας, Drutex-Bytovia.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πολωνική ομάδα έχει στο στόχαστρο της τρεις ποδοσφαιριστές και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Εμμάνουελ Σάρκι, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο επιθετικό ως τον πιο γνωστό της χώρας, μιας και είχε αγωνιστεί στην Πολωνία και τη Βίσλα για μία τριετία.

Το δημοσίευμα αναφέρει την ΑΕΛ ως την τελευταία του ομάδα επαγγελματικά ότι αγωνίστηκε, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά από το πέρασμα του στα κατεχόμενα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE