Οι τρεις μέσα και ο τέταρτος στην κερκίδα!

Οι τρεις μέσα και ο τέταρτος στην κερκίδα!

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.  Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει την Πάφο FC εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήμα της Ανόρθωσης, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, Ντούρις, Ιγκιεμπόρ και Κοφί, ήδη έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΚΟΠ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Στρούνα, ο οποίος είναι στην Κύπρο και αναμένεται να ανακοινωθεί για ενάμησι χρόνο στην Ανόρθωση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, μιας και δεν έγινε έγκαιρα η εγγραφή του, κάτι που θα γίνει την επόμενη βδομάδα, άρα θα είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι από την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου.  Ο Στρούνα θα είναι στην κερκίδα στο Παφιακό Στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη βλέποντας ως θεατής την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Πάφο FC.

Διαβάστε επίσης:

Η αλλαγή πλάνων του Λέβι και ο Στρούνα που παίρνει φανέλα βασικού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE