Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήμα της Ανόρθωσης, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, Ντούρις, Ιγκιεμπόρ και Κοφί, ήδη έχουν εγγραφεί στα μητρώα της ΚΟΠ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τον Στρούνα, ο οποίος είναι στην Κύπρο και αναμένεται να ανακοινωθεί για ενάμησι χρόνο στην Ανόρθωση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, μιας και δεν έγινε έγκαιρα η εγγραφή του, κάτι που θα γίνει την επόμενη βδομάδα, άρα θα είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι από την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου. Ο Στρούνα θα είναι στην κερκίδα στο Παφιακό Στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη βλέποντας ως θεατής την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Πάφο FC.
Διαβάστε επίσης:
Η αλλαγή πλάνων του Λέβι και ο Στρούνα που παίρνει φανέλα βασικού!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις