Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και η φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βρήκε εκτός, εξακολουθεί να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την παρουσίαση της σατιρικής εκπομπής που επιθυμεί διακαώς να βάλει στην παραγωγή το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Από τον περασμένο Οκτώβρη, το TV One προσπαθεί να στήσει ένα καινούργιο σατιρικό show με σκοπό ν’ ανεβάσει τα ποσοστά του στην prime-time, αλλά δεν έχει βρει ακόμα την επιθυμητή φόρμουλα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν η συγκεκριμένη ιδέα επιτέλους υλοποιηθεί, τα ηνία της παρουσίασης θα κρατήσει ο Παναγιώτης Δημόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE