«Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου…»

«Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΕΠΑ, Χάρης Κωνσταντίνου μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου “Όλα Μάλε” γύρισε και τον χρόνο πίσω αφού θυμήθηκε την πρώτη του συμμετοχή.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε αυτή και αποκάλυψε και την ατάκα που του είπε τότε ένας οπαδός της Ομόνοιας μετά το πέρας του παιχνιδιού.

Δείτε την χαρακτηριστική δήλωση:

«Την πρώτη μου συμμετοχή ήταν στο Μακάρειο, απέναντι στην Ομόνοια, όταν χάσαμε 3-1. Θυμάμαι που ένας φίλαθλος της Ομόνοιας μου είπε: «Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου», γιατί ήμουν μικρός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.