«Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου…»

«Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΕΠΑ, Χάρης Κωνσταντίνου μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου “Όλα Μάλε” γύρισε και τον χρόνο πίσω αφού θυμήθηκε την πρώτη του συμμετοχή.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε αυτή και αποκάλυψε και την ατάκα που του είπε τότε ένας οπαδός της Ομόνοιας μετά το πέρας του παιχνιδιού.

Δείτε την χαρακτηριστική δήλωση:

«Την πρώτη μου συμμετοχή ήταν στο Μακάρειο, απέναντι στην Ομόνοια, όταν χάσαμε 3-1. Θυμάμαι που ένας φίλαθλος της Ομόνοιας μου είπε: «Έλα μάνα μου το μπιμπερό σου», γιατί ήμουν μικρός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE