Θέλει διπλό… κτύπημα από τις μεγάλες κυπριακές ομάδες

Θέλει διπλό… κτύπημα από τις μεγάλες κυπριακές ομάδες

Μέχρι χθες (25/1) τα Ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μπενεβέντο για τον Καρλάο του ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα (26/1) οι Ιταλοί επανέρχονται με νέο δημοσίευμα μέσα από την ιστοσελίδα (iamcalcio.it) και βάζουν στην εξίσωση εκτός από τον Βραζιλιάνο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ και τον Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα, για ενδιαφέρον από την Μπενεβέντο.

Η Μπενεβέντο είναι σε δυσμένη θέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα (ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό) και οι ανθρώποι της θεωρούν ότι με το να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που είχαν παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως οι Καρλάο και Ρομπέρζ θα μπορέσει να “παλέψει” για να κρατηθεί στην κατηγορία.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE