Σενάρια «βόμβα» με πρωταγωνιστές Καβάνι και Μπενζεμά

Σενάρια «βόμβα» με πρωταγωνιστές Καβάνι και Μπενζεμά

Την ώρα που η μεταγραφική φημολογία «δίνει και παίρνει», Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται να έρθουν σε συμφωνία ανταλλαγής των… εννιαριών τους.

Μία ανταλλαγή ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν η οποία εφόσον υλοποιηθεί θα προκαλέσει μεγάλο «κρότο» στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

 Από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου, υπάρχει ως δεδομένο η έντονη δυσαρέσκεια του Μπενζεμά την φετινή σεζόν, καθώς πέρα από την «πενιχρή» συγκομιδή τερμάτων (μόλις 6 σε 22 συμμετοχές), στα τελευταία παιχνίδια δέχεται και αποδοκιμασίες από τον κόσμο των «μερένχες» για τις εμφανίσεις του.

Την ίδια στιγμή ο Καβάνι, λόγω της παρουσίας του Νεϊμάρ δεν απολαμβάνει… ηγετικό ρόλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως θα επιθυμούσε και παρουσιάζεται να κάνει σκέψεις αποχώρησης.

Η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως ο Μπενζεμά βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει στην Παρί, συνεπώς δεν αποκλείεται τα δύο «εννιάρια» να γίνουν ανταλλαγή την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
 
sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE