ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ύποπτος για εξαπάτηση με χρηματικό ποσό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ύποπτος για εξαπάτηση με χρηματικό ποσό

Συνελήφθη την Παρασκευή (26/1) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 49χρονος, από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 49χρονος, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, κατά τα έτη 2015-16 (πρώτη υπόθεση) και 2017 (δεύτερη υπόθεση) φέρεται να απέσπασε από δύο πρόσωπα χρηματικά ποσά με σκοπό να τα επενδύσει.

Ο 49χρονος σύμφωνα με τις καταγγελίες, θα επένδυε τα χρηματικά ποσά σε εταιρίες του εξωτερικού, με σκοπό τον πολλαπλασιασμό του κεφαλαίου και την επιστροφή αργότερα του κέρδους προς τους παραπονούμενους, πράγμα το οποίο μέχρι σήμερα δεν έπραξε.

Ο ύποπτος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE