Δεν ικανοποίησε τον Χατζηλούκα και ήδη κοιτάζει αλλού…

Δεν ικανοποίησε τον Χατζηλούκα και ήδη κοιτάζει αλλού…

Συνέχιζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της Δόξας Κατωκοπιάς, με τον προπονητή της ομάδας Λούκα Χατζηλούκα, να έχει… “αντίπαλο” το χρόνο, αφού σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και “τρέχει” να προλάβει.

Όμως οι “πράσινοι” δεν πρόκειται να πάρουν… “γουρούνι στο σακί”, αφού αναζητούν έναν παίκτη για τη “γραμμή κρούσης”, που θα έρθει με την προοπτική να δώσει το κάτι παραπάνω, για να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Η περίπτωση του Γουότστερ τελικά “ναυάγησε”, αφού δεν έπεισε τον Κύπριο τεχνικό πως είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και πλέον, από το “μικροσκόπιο” του θα περάσει ένας άλλος ξένος στράικερ και μόνο αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Στο μεταξύ, εκτός πλάνων από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην “Αρένα” (31/01) είναι ο τραυματίας Ρεδόνδο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Πουτζιουρής, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της 22ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE