Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η ώρα έναρξης σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, αλλάζει λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από τη Cytavision.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Οθέλλου Αθηαίνου με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 17:00, ενώ ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Μακάρειο Στάδιο, θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 17:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE