Επί σειρά ετών βουλευτής του ΔΗΣΥ στηρίζει Μαλά

Επί σειρά ετών βουλευτής του ΔΗΣΥ στηρίζει Μαλά

Πρόσφατα ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ επέκρινε έντονα την πολιτική Αναστασιάδη για το Κυπριακό κάτι που τον οδήγησε στο να στηρίξει Σταύρο Μαλά στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο συντάκτης παρασκηνίου στην εφημερίδα "Πολίτης" για τον επί σειρά ετών βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χρήστο Πουργουρίδη. Σημειώνει συγκεκριμένα ότι στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά.

Σύμφωνα πάντα με τον συντάκτη του εν λόγω δημοσιεύματος, το τελευταίο διάστημα ο Πουργουρίδης επέκρινε έντονα "τον άλλοτε φίλο και συναγωνιστή του Νίκο Αναστασιάδη για τη στάση που τήρησε στην πρόσφατη προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού".

Συνεχίζοντας, σημειώνει ότι ο κ. Πουργουρίδης για πρώτη φορά διαφοροποιείται από «την επιλογή της παράταξης την οποία και ο ίδιος υπηρέτησε».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE