Θίχτηκε ο εγωισμός τους…

Θίχτηκε ο εγωισμός τους…

Μία εντός έδρας ήττα με 0-4, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός συνόρων, είναι βαριά κι ασήκωτη για μία ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ και δεν “χωνεύεται” εύκολα.

Είναι δεδομένο πως θίχτηκε ο εγωισμός όλων στον Αρχάγγελο, αφού τέτοια… πανωλεθρία με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο, ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έζησαν και πλέον περιμένουν πως και πως το ντέρμπι πρωταθλήματος της ερχόμενης Τετάρτης (31/01) και πάλι απέναντι στον Απόλλωνα, για να πάρουν τη… ρεβάνς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΔΕΝ θα έχουν καμία τύχη απέναντι σε έναν τέτοιο Απόλλωνα, εάν παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με το χθεσινό “ναυάγιο”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.