ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσεμνες πράξεις σε βάρος μαθητριών - Κινητοποίηση Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσεμνες πράξεις σε βάρος μαθητριών - Κινητοποίηση Αστυνομίας

Άγνωστος, μέχρι στιγμής νεαρός άντρας, περιφερόταν σε περιοχή στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού, προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις, με την Αστυνομία να κινητοποιείται αμέσως για εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, άντρας του οποίου περιγραφή διαθέτουν οι Αρχές, περιφερόταν γύρω στη 01:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1), κοντά σε σχολείο στη περιοχή Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό προβαίνοντας σε άσεμνες ενέργειες, σε βάρος μαθητριών.

Μάλιστα, φαίνεται να σημειώθηκε τουλάχιστον ένα σοβαρό περιστατικό, με την Αστυνομία να κάνει τα δέοντα για εντοπισμό του υπόπτου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE