ΕΛΛΑΔΑ: Πυροβολισμοί και ζημιές για τον καυγά των γονιών τους

ΕΛΛΑΔΑ: Πυροβολισμοί και ζημιές για τον καυγά των γονιών τους

Έβλεπαν τους γονείς τους να τσακώνονται και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους με αποτέλεσμα η τοπική Αστυνομία να αναζητεί τα δύο αδέρφια, από την Βόνιτσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, για να τα συλλάβει, την Τρίτη 23/1.

Μπορεί ο καυγάς ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο στο σπίτι τους στη Βόνιτσα να είχε πάρει άγριες διαστάσεις, ωστόσο ξέχασαν τις διαφορές τους όταν τα παιδιά τους κατέφυγαν σε… ακραία μέτρα για να τους κάνουν να σταματήσουν και ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον τους!


Το πρωτοφανές ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο 51χρονος πατέρας άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με την 44χρονη μητέρα. Τα παιδιά τους προσπαθούσαν να διακόψουν τον καυγά, αλλά εκείνοι δεν τους έδιναν σημασία και, μπροστά στο ενδεχόμενο να φτάσουν σε χειρότερες καταστάσεις, τα δυο αδέλφια πήραν ασυνήθιστες πρωτοβουλίες.

Ο 26χρονος γιος του ζευγαριού άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ενώ η 27χρονη αδελφή του βγήκε από το σπίτι και άρχισε να… καταστρέφει το αυτοκίνητο του πατέρα τους χτυπώντας το με ένα βαρύ αντικείμενο! Αμέσως μετά, οι δυο νεαροί εξαφανίστηκαν, πριν προλάβουν να δουν τους γονείς τους να συμφιλιώνονται… εναντίον τους!
Πατέρας και μητέρα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου και κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος των παιδιών τους!

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 26χρονου και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 27χρονης, που αναζητούνται για να συλληφθούν!

Από Πρώτο Θέμα

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE