Έρχεται ο Κοφί και… τρέχουν να τελειώσουν την μεταγραφή!

Έρχεται ο Κοφί και… τρέχουν να τελειώσουν την μεταγραφή!

Στην Ανόρθωση αναμένουν από ώρας σε ώρας τον Γάλλο αμυντικό, Έρβιν Κοφί, έτσι ώστε να μπουν σε τελικές συζητήσεις μαζί του και να περάσει από τα ιατρικά.

Αν όλα πάνε καλά με τον ποδοσφαιριστή και συμφωνηθούν τα πάντα μεταξύ των δυο πλευρών εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» θέλουν όσο πιο νωρίς (ακόμη και σήμερα) να κλείσουν το κεφάλαιο Κοφί, καθώς μετά την αποδέσμευση Μπανταλόφσκι και την μεταγραφή Αμπντουλάχι Σιβού στην Μπούρσασμπορ ο Ισραηλινός τεχνικός έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς δεξιό μπακ.

Στον Βαρωσιώτικο σύλλογο θέλουν να τρέξουν όλες τις σχετικές διαδικασίες με την μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού, έτσι ώστε η Ανόρθωση να προλάβει να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή στα μητρώα της ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι που έχει δικαίωμα για να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Ρόνι Λέβι για το ματς με την Πάφο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Έρβιν Κοφί δεν θα πάρει θέση κοινοτικού στο ρόστερ της “Κυρίας” καθώς θεωρείται μεταγραφή κάτω των 22 και ως εκ τούτου ο Ρόνι Λέβι δεν θα αναγκαστεί να αφαιρέσει κάποιο άλλο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ ή να δει κάποιο άλλο παίκτη να αποχωρεί πέραν του Άλβες που ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων της ομάδας.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE