Έδιωξαν από τα κατεχόμενα τον πρώην ΑΕΛίστα

Έδιωξαν από τα κατεχόμενα τον πρώην ΑΕΛίστα

Δεν στεριώνει πουθενά αυτό το παλληκάρι. Ούτε στο ερασιτεχνικό και από πουθενά αναγνωρισμένο πρωτάθλημα των κατεχομένων περιοχών δεν στέριωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Chelsea και κολλητός φίλος του Obi-Mikel.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Εμανουέλ Σαρκί που μετά το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ προσπάθησε να πάιξει ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα ωστόσο και από εκεί με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε μερικούς μήνες αποτέλεσε παρελθόν αφού αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν.

Έπαιξε λοιπόν χωρίς επιτυχία στην ομάδα Küçük Kaymaklı, όπου μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με ένα από τα «άτακτα» παιδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον αρχηγό της Εθνικής Ουγκάντα Geoffrey Massa (με τεράστικο φάκελο στην Αστυνομία για πολλές υποθέσεις» και τους «πακέταραν» για να φέρουν στην ομάδα άλλους ξένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE