Έδιωξαν από τα κατεχόμενα τον πρώην ΑΕΛίστα

Έδιωξαν από τα κατεχόμενα τον πρώην ΑΕΛίστα

Δεν στεριώνει πουθενά αυτό το παλληκάρι. Ούτε στο ερασιτεχνικό και από πουθενά αναγνωρισμένο πρωτάθλημα των κατεχομένων περιοχών δεν στέριωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Chelsea και κολλητός φίλος του Obi-Mikel.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Εμανουέλ Σαρκί που μετά το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ προσπάθησε να πάιξει ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα ωστόσο και από εκεί με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε μερικούς μήνες αποτέλεσε παρελθόν αφού αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν.

Έπαιξε λοιπόν χωρίς επιτυχία στην ομάδα Küçük Kaymaklı, όπου μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με ένα από τα «άτακτα» παιδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον αρχηγό της Εθνικής Ουγκάντα Geoffrey Massa (με τεράστικο φάκελο στην Αστυνομία για πολλές υποθέσεις» και τους «πακέταραν» για να φέρουν στην ομάδα άλλους ξένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*