Ανακοινώνει Υπουργό Οικονομικών ο Σταύρος Μαλάς

Ανακοινώνει Υπουργό Οικονομικών ο Σταύρος Μαλάς

Δεν ήταν «πυροτέχνημα» η δήλωση του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά στο debate που έγινε τη Δευτέρα 22/1 και επιμένει στην πρόθεση του να ανακοινώσει τον Υπουργό Οικονομικών αν και εφόσον ο ίδιος εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα.

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Debate» το βράδυ της Τετάρτης 24/1 ο κύριος Μαλάς είπε πως αν περάσει στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 28/1 την αμέσως επόμενη μέρα θα ανακοινώσει τον Υπουργό Οικονομικών.

Δέχτηκε πιέσεις από την Αιμιλία Κενεβέζου να αποκαλύψει το όνομα του, καθώς και το αν προτίθεται να ανακοινώσει και άλλα ονόματα σε θέσεις κλειδιά με τον ίδιο να μην αποκαλύπτει περισσότερα και να συστήνει υπομονή.

Τόνισε πάντως πως δεν θα κυβερνήσει το ΑΚΕΛ, προσθέτοντας πως θα τοποθετήσει στην κυβέρνηση πρόσωπα άξια που θα προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς μέχρι και το χώρο της Δεξιάς ενώ το 50% τουλάχιστον θα είναι γυναίκες.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE